Wednesday, 6 February 2013

Tinted rumah murah


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيم 

Rumah telah selamat ditinted.. aku pon x tau nape kena tinted.. adakah aku ikut trend kat area umah aku? rupanya x.. klu tinted ni.. barang dalam umah tu tahan lama skit.. contohnye langsir.. klu x tinted pki 2 tahun je.. klu tinted 5 tahun.. kah kah..
Abang ni gigih buat.. umah aku payah skit pasal ada grill.. klu xde grill sejam je kot dia buat.. tp keje dia mmg superb.. kemas.. aku pelik gak nape mamat ni terror sgt.. pe ilmu dia pki.. ada saka ke pe.. rupanya dia punya pengalaman lebih 10 tahun da.. KLCC pon dia dah buat.. ke dia cuci.. yg penting umah aku bukan yg 1st la.. maybe yg ke 20,000 sape tau.. kah kah.. pengalaman mmg membantu


tgk beza umah sebelum tinted ngan lepas tinted.. Tinted ni mcm2.. ikut cahaya banyak mana masuk.. so bg x mau pening kepala abg ni jual 3 layer ngan 4 layer..(xde istilah layer ni..nak mudah org paham je.. klu teknikal sgt nanti org x mau buat) so aku sajest kat korang 4 layer cukup.. kat tempat aku ni ada org kenceng kata spi 7 layer segala bagai.. nasib aku bukan mangsa diorg.. mana nak jd mangsa duit pon seciput..umah ni banyak cermin, so banyakla kena tinted.. harga ikut cermin kat umah tu le kan.. kat atas tu ada org.. tp korang x nampakkan.. nak tau nape? pasal dah kena tinted.. kah kah


ni abg tu punya contact : Abang Rosdi - 0122095967.. kalau dia x angkat.. korang mesej la.. Insha Allah dia balas.. harga pandai2 la kaw tim.. tp serius murah beb.. klu korang amik kat org lain.. kena tipu aku x jamin.. tp ngan mamat ni confirm x kena tipu punya.. org sabah kot.. nice person.. tq bro

sekian. Selamat meninted

9 comments:

  1. Salam

    nk tanya berapa harga tinted yg murah tu?

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..untuk servis tinted rumah/supply tinted boleh contact kami call/whatsapp Hafiz 0177762144 atau boleh tengok gambar dekat fb Hafiz Wrap Specialist Hws. In Sha Allah dijamin murah. Tak percayaa?? boleh hantar quotation dulu :))

    ReplyDelete
  3. [KHIDMAT PEMASANGAN TINTED RUMAH DAN BANGUNAN KOMERSIAL]
    #Perak, #Penang, #Kedah, #Johor, #Selangor & #KualaLumpur.

    100% BUMIPUTERA yang memberi perkhidmatan pemasangan TINTED FILM untuk Residential dan Commercial Building. Beroperasi di seluruh Perak, Penang, Kedah, Johor, Selangor & Kuala Lumpur.

    --> Terdapat pelbagai pilihan warna.
    --> Quality tinted film made in USA.
    --> Warranty film 5-15thn

    Kelebihan pemasangan Tinted :
    1. Menapis pancaran terik sehinga 85%
    2. Menapis pancaran UV ray sehinga 99%
    3. Rumah kelihatan cantik
    4. Juga menjimatkan elektrik dengan mengurangkan
    beban penghawa dingin
    5. Mudah dibersihkan

    Email: afe7776@gmail.com
    Contact: HAFIZ - 018-262 7765
    [CALL/SMS/WHATSAPP]

    *** Harga yang kami tawarkan adalah YANG TERBAIK! dan tidak membebani pelanggan.

    ==================================
    Jenis-jenis tinted :
    * Reflective Film
    * Black UV Film
    * Safety Film
    * Black out Film
    * Frosted Deco Film
    ==================================

    IMPORTANT!!!
    We only provide ORIGINAL USA FILM for our Customers

    ----------------------------------------------
    # Price: RM2.00 - RM5.50sqft
    ----------------------------------------------

    -Segala keterangan dan pertanyaan boleh terus hubungi kami.

    Email: afe7776@gmail.com
    Contact: HAFIZ - 018-262 7765
    [CALL/SMS/WHATSAPP]

    Terima Kasih.

    by HAFIZ CARBON FIBRE STICKER

    ReplyDelete
  4. [KHIDMAT PEMASANGAN TINTED RUMAH DAN BANGUNAN KOMERSIAL]
    #Perak, #Penang, #Kedah, #Johor, #Selangor & #KualaLumpur.

    100% BUMIPUTERA yang memberi perkhidmatan pemasangan TINTED FILM untuk Residential dan Commercial Building. Beroperasi di seluruh Perak, Penang, Kedah, Johor, Selangor & Kuala Lumpur.

    --> Terdapat pelbagai pilihan warna.
    --> Quality tinted film made in USA.
    --> Warranty film 5-15thn

    Kelebihan pemasangan Tinted :
    1. Menapis pancaran terik sehinga 85%
    2. Menapis pancaran UV ray sehinga 99%
    3. Rumah kelihatan cantik
    4. Juga menjimatkan elektrik dengan mengurangkan
    beban penghawa dingin
    5. Mudah dibersihkan

    Email: afe7776@gmail.com
    Contact: HAFIZ - 018-262 7765
    [CALL/SMS/WHATSAPP]

    *** Harga yang kami tawarkan adalah YANG TERBAIK! dan tidak membebani pelanggan.

    ==================================
    Jenis-jenis tinted :
    * Reflective Film
    * Black UV Film
    * Safety Film
    * Black out Film
    * Frosted Deco Film
    ==================================

    IMPORTANT!!!
    We only provide ORIGINAL USA FILM for our Customers

    ----------------------------------------------
    # Price: RM2.00 - RM5.50sqft
    ----------------------------------------------

    -Segala keterangan dan pertanyaan boleh terus hubungi kami.

    Email: afe7776@gmail.com
    Contact: HAFIZ - 018-262 7765
    [CALL/SMS/WHATSAPP]

    Terima Kasih.

    by HAFIZ CARBON FIBRE STICKER

    ReplyDelete
  5. Kami specialist utk 2ply @ 2 layer/mill tinted & 3ply @ 3layer/mill. Ada byk pilihan warna :

    👉
    Blue Silver
    👉
    Bronze Silver
    👉
    Gold Silver
    👉
    Silver Black
    👉
    Green Silver
    👉
    5%-95% Black
    👉
    Silver Green
    👉
    Silver Gold
    👉
    Silver Blue
    👉
    Silver Bronze
    👉
    Made In USA

    Spesifikasi:-
    ➳ 5-15 Years Warranty
    ➳ 85% Heat Rejection
    ➳ 99% UV Protection
    ➳ Up to 85% Infrared Rejected

    Kelebihan selepas pemasangan :
    👍
    Jimat elektrik sekiranya menggunakan aircond
    👍
    Dapat menyekat 80-85% haba panas dr msk trs ke dlm rumah
    👍
    Privacy
    👍
    Menebat & Menguatkan kaca (X mudah pecah jika diketuk dgn kuat)
    👍
    Mengurangkan silau

    FREE QUOTATION!

    Hubungi:
    018 262 7765 (Whatsapp/Call/Sms)

    * Kami juga membuat pemasangan ke seluruh
    ‪#‎Ipoh‬ / ‪#‎KualaLumpur‬ / ‪#‎Selangor‬ / ‪#‎Perak‬ / ‪#‎Penang‬ / ‪#‎Kedah‬ / ‪#‎Pahang‬ / ‪#‎Melaka‬ / ‪#‎NegeriSembilan‬

    < Pakar pemasangan tinted berKUALITI TINGGI pada harga yang MINIMUM
    💰
    💰
    💰
    >

    ReplyDelete
  6. tinted rumah dan frosted deco murah!!
    harga serendah : RM3 /SQFT

    HUBUNGI KAMI
    018-3694342
    fb.me/PROFTinted

    ReplyDelete
  7. Kami specialist utk 3ply @ 3 layer/mill tinted & 4ply @ 4 layer/mill @ 5mill.
    Ada byk pilihan warna :

    Blue Silver
    Bronze Silver
    Gold Silver
    Silver Black
    Green Silver
    5%-60% Black
    Silver Green
    Silver Gold
    Silver Blue
    Silver Bronze

    Made In USA

    Spesifikasi :
    5-15 Years Warranty
    85% Heat Rejection
    99% UV Protection
    Up to 85% Infrared Rejected

    Kelebihan selepas pemasangan :
    Jimat elektrik sekiranya menggunakan aircond
    Dapat menyekat 80-85% haba panas dr msk trs ke dlm rumah
    Privacy
    Menebat & Menguatkan kaca (X mudah pecah jika diketuk dgn kuat)
    Mengurangkan silau

    FREE QUOTATION!

    Hubungi:
    018 262 7765 (Whatsapp/Call/Sms)

    * Kami juga membuat pemasangan ke seluruh
    #Ipoh / #KualaLumpur / #Selangor / #Perak / #Penang / #Kedah / #Pahang / #Melaka / #NegeriSembilan

    < Pakar pemasangan tinted berKUALITI TINGGI pada harga yang MINIMUM >

    ReplyDelete
  8. Harga kami paling murah, jangan marah ✌️��.
    Servis pemasangan & membekal tinted cermin rumah / pejabat / bangunan.

    Specialist For Glass Protection Film.

    Professional Production : Solar Film, Explosion-Proof Insulation Film, Safety & Security Film, Building Film.

    Team kami 36 orang cover pelbagai negeri di Semenanjung Malaysia.

    www.wasap.my/60182627765

    #HafizGlassTint
    (IP0464367-M)

    Facebook Fan Page : https://www.facebook.com/HafizGlassTint/

    ReplyDelete
  9. Salam,abang saya nak beli tinted untuk kabinet dapor warna putih dan hijau cerah,kt mana saya nak cari atau kedai abang ada menjual tinted tersebut

    ReplyDelete