Monday, 18 February 2013

Tinted Rumah Murah Part 2

Assalamualaikum w.b.t


Sebelum ni aku ada citer pasal org yg meniaga tinted kat tpt aku citer pasal 7 layer bagai.. betul ke ada? hasil pembacaan saya yg x bp terror ni.. benda tu mmg xde.. semua tu mengarut.. aku pon xle imagine.. 7 layer tu.. bom tangan pon x lut kot.. kah kah



ni bacaan beberapa keping tinted yg aku penah dpt.. aku x jual pon benda ni.. ni just.. utk sharing is caring.. betul ke ayat aku.. lantak lah.. kah kah



prinsip dia senang je.. lagi tinggi %.. lg mahal harga tinted tu kot.. so lg tebal lg bagus la kot.. (mintak nasihat org pakar * serius saya x pakar).. jgn mintak nasihat penipu.. kah kah.. Abg Rosdi ni bule percaya.. serius.. saper dia.. jeng jeng..


ni contoh lain.. tinted x semestinya warna biru mcm kesukaan saya,, x semesti hitam.. pilihan di tangan anda..


lepas kita pilih mana nak, biasa org tinted akan ukur.. dia siap2.. letak gini.. so jimatla masa.. masa anda.. masa dia pon..

ni contoh,, pemasangan tinted lepas pasang grill.. ramai org tanya.. bule ke pasang lepas ada grill.. jawapannye mmg xde masalah.. mcm aku, masa nak wat tinted xde duit.. so kiv dulu sebab grill lg prirority.. tp klu ada bajek.. better buat tinted dulu.. senang keje..


ni teknik klu cermin tu besar.. sesape yg x penah tgk.. bule la layan gambor ni..

macam biasa.. kalau berminat call abg yg kacak tgh buat kerja tu..klu x dpt.. sms pon buleh.. Abang Rosdi.. 012-2095967.. pengalaman dia mmg xle dipertikaikan.. mmg superb.. harap dapat membantu rakan-rakan..tq

sekian.. selamat meninted 2..

17 comments:

  1. As' Salam,
    Brp kos tinted rumah ni Bro?
    Tgk grill rumah nampak menarik.
    Boleh tlg share no. contact grill contractor sekali.
    Email sy plie_aby@yahoo.com
    Thanks.

    ReplyDelete
  2. umah ni ada dkt 20 panel cermin yg besar2.. aku dpt rm1200.. dari rosdi ni.. compare rm3000 dr org lain kat sini.. material yg sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam boleh kongsi no encik rosdi ni?? skli ngn org yg buat grill ...
      emel saya nkhairiah_90@yahoo.com
      trima kasih....

      Delete
  3. Assalam..
    tumpang tanya..area Nilai dia buatkan tak?

    ReplyDelete
  4. Salam.. Terima kasih di atas rujukan yang telah disediakan. Semalam baru En. Rosdi tinted rumah sy di Melaka. Murahla jika nak compare dgn kat luar.. Ada warranti 5 tahun lg.. Mmg puashati laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiada yg lebih menggembirakan bila org lain pon gembira

      Delete
  5. salam Faiz..awk tinted bape % dan bape harga sekaki..klw dpt kongsi utk sy tinted di rumah..tq

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. bole pasang kat bukit katil ke?

    ReplyDelete
  8. en rosdi ni ada webpage ke fbpage tak? senang nak intai2 hasil kerja nya dulu. asik nak bertanya je segan la..

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum..sy pun ada buat tinted jgk..harga pun murah..kualiti tintee pun baik..kalau berminat blh call sy atau jengah blog sy.. dcooltint.blogspot.com kedai sy di bt berendam melaka.tq

    ReplyDelete
  10. Bro, pls PM no Saudara Rosdi at arezedwin@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Salam...
    saya baru pas reno rumah saya... area melaka... rumah semi d single storey.. 30x48 build up... 40x85 total keluasan...
    Nak share pengalaman.. scope reno : cornice utk ruang tamu n dry kitchen, kitchen cabinet plus tall unit for dry kitchen (agak luas), kitchen top for wet kitchen, wiring plus installation termasuk auto gate wiring, tv panel, tv hanging kabinet, grill utk satu rumah, tambah tembok batu kat wet kitchen plus pintu besi... saya survey 5 contractors... quotation average rm40k.. but finally saya jumpa ah keong... quotation dia cuma rm27k... rumah saya dh 80% complete.. keje kemas... contractor dia pun sume jenis tua2 n experience... ramai gak teman ofis saya dh start mintak quotation dari dia... rasa nak share cuz price dia sgt bagus plus keje pun kemas... if nak more detail, bley pm saya... 0165444303...saya bley share skali pix umah saya :)

    ReplyDelete
  12. Salam...
    saya baru pas reno rumah saya... area melaka... rumah semi d single storey.. 30x48 build up... 40x85 total keluasan...
    Nak share pengalaman.. scope reno : cornice utk ruang tamu n dry kitchen, kitchen cabinet plus tall unit for dry kitchen (agak luas), kitchen top for wet kitchen, wiring plus installation termasuk auto gate wiring, tv panel, tv hanging kabinet, grill utk satu rumah, tambah tembok batu kat wet kitchen plus pintu besi... saya survey 5 contractors... quotation average rm40k.. but finally saya jumpa ah keong... quotation dia cuma rm27k... rumah saya dh 80% complete.. keje kemas... contractor dia pun sume jenis tua2 n experience... ramai gak teman ofis saya dh start mintak quotation dari dia... rasa nak share cuz price dia sgt bagus plus keje pun kemas... if nak more detail, bley pm saya... 0165444303...saya bley share skali pix umah saya :)

    ReplyDelete