Thursday, 7 February 2013

Kitchen Cabinet Murah Part 2

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Seperti yg dijanjikan, entry ini disambung sebagai rujukan di masa hadapan anda.. chewah..

Ini kali kedua aku blk umah, org tgh buat keje.. nak tau kenapa? masa tu tgh kursus.. tp kena jd opis boy hantar surat urgent kat putrajaya.. so blk tu aku singgahla.. blk 5 min snap gambar je... aku ni pesen x suka kacau keje org.. walaupun rumah tu rumah aku.. kitchen tu pon aku punya.. kah kah.. masa ini belum bayar, so masih bukan aku punya.. betul ke aku pikir cantu.. kah kah

masa aku tgh snap, org ni tgh korek bontot.. aku xde maksud paper pon.. aku rasa klu dia garu.. keje dia lebih mantap kot.. kah kah.. lantak kome la.. janji keje siap..

ni.. aku teka, org tu tgh pikir idea.. kah kah.. yg sorang tu mungkin tgh malu pasal x pki baju.. kah kah (tp sebenarnya dia x tau pon aku tgh tangkap gambor dia) sbnrnya dia tgh wat keje la.. haish.. lepas pada aku snap tu, aku pon chow.. pasal aku kena pegi blk tpt kursus aku.. kat kl plak tu.. rushing

jeng2 jeng.. hari minggu aku dtg.. dah jd gini.. aku ingat blum siap..


ni kabinet sama, bukan umah sebelah.. cuma ada tall unit seketul.. yg kosong tu tpt oven ngan microwave.. since xde bajek.. kiv dulu.. kah kah..

sebelah tall unit tu letak peti ais.. klu korang kaya.. beli peti ais yg besar terus.. klu panas boleh masuk dlm peti tu.. ye x..


Jen jeng..kichen ni 3g,, atas tu cermin, bule tgk muka, boleh buat sikat rambut,  inilah hasilnya.. aku pon muskil.. nape x sama mcm dlm grafik.. sebenarnya sama.. dia pki dwi ton.. betul ke ayat aku ni.. lantak la.. dia kena pantulan tail ngan dinding..

nak tau aku puas hati x? lega x?
aku lega pasal wife aku puas hati.. kah kah..
janji dia masak.. pastu aku bule bwk bekal..

total kos utk kitchen ni rm9,500 x termasuk hood, hob semua aku dah beli awal masa ada warehouse sale.. kepala paip(livin depon dpn carefour puchong) murah kot.. .. so murahla skit..

aku mmg sajest la buat ngan mamat ni.. company dia mmg jaga customer baik punya.. tp aku x tau la korang kena beratur ke x tunggu turn.. contact no.. klu nak pm.. nanti aku whatsapp.. hehe.. tq

tips.. harga bergantung material yg kita pilih.. nape aku pilih dia.. aku compare semua kedai dia paling murah & dia paling pandai wat keje.. lagi satu yg aku puji company ni.. lepas siap keje dia kemas, sapu abis.. so aku dtg umah dah kilat, sebelum tu macm nak perang.. puas hati woo.

sekian, selamat berkitchen cabinet..

111 comments:

  1. salam, boleh x sy dapatkan contact number untuk org yg wt ni?tq...

    ReplyDelete
  2. sori, x dpt lh...boleh email kn x? ilyani.ruslan@gmail.com tq in advance....

    ReplyDelete
  3. assalam tuan punya blog ..
    waaaa..lawanyer kitchen kabinet..i loike..ni jeff dari intech kitchen ke? klau bkn dari intech kitchen boleh tak bg contact no company ni? email ya..niza1303@gmail.com
    sy beli umah kat bsp gak tp lum dpt kunci..huhu..umah tak le sehebat umah ivory yg cun ni..

    ReplyDelete
  4. dah pm.. x hebat mana.. ini semua donia..kah kah

    ReplyDelete
  5. Abg faiz, whatsapp contact no mamat hensem tu ke 01111924456. Td gi survey kt xxx kitchen dia nak RM11k. Ingat kite org kaye ke ape...email pon ok la harmanmanson@gmail.com. tq abg.

    ReplyDelete
  6. Salam.sy nk ctct no.org ni.tlg email sy zazilawatizamri@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  7. asslamualaikum...boleh dapatkan contact no kc x? terima kasih

    ReplyDelete
  8. boleh emailkan saya no contact org yg buat ni? cantik KC ni..

    ReplyDelete
  9. salam..

    Cantik...yang bawah tu warna apakah? coklat ke

    ReplyDelete
  10. warna KC ni silver.. tu kena pantulan cahaya lampu.. naik warna tu.. ntah.. dwi colour rasanya.. layan je..kah kah

    ReplyDelete
  11. salam...cantik n sgt suke combination kale
    tolong email contact no. kat shazlinasalleh@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  12. PM contact number contractor pls

    ReplyDelete
  13. boleh bagi ctc no org buat kitchen cabinet ni...mamahafiy@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  14. salam cantik kc ni.. boleh tak saya dapatkan contact no? tolong email ke vipblink2430@hotmail.my

    terima kasih banyak :)

    ReplyDelete
  15. salam. nk contact.sy pon tgh survey kitchen kabinet skrg. terima kasih :)
    sitinurmahirah@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Salam
    Boleh pm no. Dia kt sy?

    gruggle10@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Salam. Tolong share contact no. contractor ni. Email nuulnadiah136@gmail.com thanks!

    ReplyDelete
  18. Slm tn tanah.
    Tlg email no en jepp tokey kc ni bleh ka? n5169@yahoo.com
    Cun melecun.
    Tq byk2.

    ReplyDelete
  19. Salam, tlg share no mr jepp ni.Tq. email ke aliaikmal@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Nk nom kontraktor ni...email ke blackberrydiana@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. ble tak bagi no jeff tu tq email eayuim@yahoo.com.

    tq

    ReplyDelete
  22. Salam...bleh sy mintak no contact org yg buat kitchen cabinet ni faradibazakbar@airasia.com..tq

    ReplyDelete
  23. salam..boleh bg pada sy juga..rahman@bloomingdale.com.my..tuan guna apa untuk table top?..terima kasih tuan.

    ReplyDelete
  24. boleh bagi ctc no org buat kitchen cabinet ni...marlieza.mm@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum, nak mintak tolong pmkan contact no jeff tu ke zsfiras05@gmail.com terima kasih kerana berkongsi.

    ReplyDelete
  26. asalam..lawa KC..blh PM no tel dan alamat kontraktor ni... innerbeauty2u@gmail.com . TQ

    ReplyDelete
  27. cantik dan puas hati...mohon minta contact no. contractor.noraini.Ibrahim72@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Cntik sgt design.. Nk jgk email plzz tq tq.. pahna.alkafff@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Salam..cntk la..leh pm x...uwekks@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  30. Lovely kitchen. Could you please send me the contact details to floyd28@hotmail.com. thanks

    ReplyDelete
  31. Hi bro Faiz, thanks for your continuous support to us. For those who are interested, you are most welcome to email us your floor plan or floor plan with measurement to enquiry@intechkitchen.com and we will provide you a quotation. At the meanwhile, please feel free to visit our showroom at Bandar teknologi for more information on our products.

    ReplyDelete
  32. salam bro hang pnya dapur cantik ar berkenan aku haha,..berapa saiznya nie,..

    ReplyDelete
  33. Boleh emelkan contact details to hakim1905@gmail.com

    ReplyDelete
  34. assalam bro bleh bagi no jeff tak, mir_wan07@yahoo.com. berkenan aku tngok dapo hang

    ReplyDelete
  35. assalam..bro xpyhla pm sy..bg kat wall ni blh x?..tq

    ReplyDelete
  36. Salam. Tolong email kan contact no contractor ke noreha.a@etiqa.com.my

    ReplyDelete
  37. boleh tak emailkan no telefon contractor pada saya mayazahra.maya@gmail.com TQ

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum saudara boleh emelkan nombor kontraktor untuk kitchen cabinet itu ke alamat basirabubakar@gmail.com atau whatsapp ke 019-2302505.

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum saudara boleh emelkan nombor kontraktor untuk kitchen cabinet itu ke alamat basirabubakar@gmail.com atau whatsapp ke 019-2302505.

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum saudara boleh emelkan nombor kontraktor untuk kitchen cabinet itu ke alamat basirabubakar@gmail.com atau whatsapp ke 019-2302505.

    ReplyDelete
  41. assalamualaikum..boleh tak nak no kontraktor untuk kitchen cabinet ni..tlg email ke sitisalwa.aris@treasury.gov.my...tq

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum, nak mintak tolong pmkan contact no jeff tu ke dnone.77@gmail.com terima kasih kerana berkongsi.

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum, nak mintak tolong pmkan contact no jeff tu ke annyss79@gmail.com terima kasih kerana berkongsi.

    ReplyDelete
  44. assalam...mohon pmkan no contact tuk kitchen ni ke : simple_future12@yahoo.com..
    thanks..

    ReplyDelete
  45. salam... sy pun berminat jugak. Tlg pm contact no jeff tu ye ke khairolazmir@gmail.com
    tq...

    ReplyDelete
  46. apa nama kedai dia?boleh bagi details?TQ

    ReplyDelete
  47. Assalam bro...boleh emailkan contact Jeff Kitchen cabinet pada saya mentari.eap@gmail.com TQ

    Reply

    ReplyDelete
  48. Salam... Sy brminat dgn hasil keje KC ni.. Bleh emailkan contact dn nama company dia ke niezma6606@gmail.com
    TQVM....

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum,

    Boleh awak share no contact detail company yang buat KC ni ke muizzkaspol@gmail.com.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  50. assalamualaikum, bleh share no contact jeff kitchen? email to nadia_ab83@yahoo.com. tq ya..

    ReplyDelete
  51. salam boleh pm kan nama kedai dan no tel contractor kitchen cabine kat rosely_81@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  52. Salam. Mohon emailkan no dan nama kontraktor ke zali3030@gmail.com.Terima kasih

    ReplyDelete
  53. assalamualaikum tuan, bleh share no contact jeff kitchen Cabinet tu? email to azharjpps@yahoo.com. tq...

    ReplyDelete
  54. Ok tak gn material 3g ni? Ada keburukan ape2 tak?

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum, boleh share contact no jeff? Email mardhia318@gmail.com
    Tenkiuu :)

    ReplyDelete
  56. assalamualaikum, boleh share no contact jeff kitchen Cabinet tu? email to suzanne_ziana84@yahoo.com. tq in advance...

    ReplyDelete
  57. assalamulaikum . boleh share no.contct jeff kitchen cabinet tu. Email sy alfishah77@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. assalamualaikum, bole share no contact jeff kitchen? email saye nafiqa77@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. salam nak no contact jeff ni boleh.. email saya rahmahmad@yahoo.com
    thanks..

    ReplyDelete
  60. salam bang..tlg email contact no jeff ni ble ? email sy heriotwatt_03@yahoo.com..
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  61. Hi boleh bg contact dier aikfan88@gmail.com tq

    ReplyDelete
  62. tuan, tlg emel kt saya skali.tq.
    roezamir20@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. elo,tolong PM no brader cabinet to 0123301847

    ReplyDelete
  64. Kat Penang diorang buat tak?ada branch tak?

    ReplyDelete
  65. Minta contact no juga. Tq. Ke nama syarikat tu Intech Kitchen.

    erwansulaiman@gmail.com

    tq..

    ReplyDelete
  66. Tuan, minta contact no juga.
    myownstep@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. Saya pun nak juga contact number :)
    eken_zor@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  68. Saya pun nk jugak..tlg wassap contact no kt no sy..0139311818.tq

    ReplyDelete
  69. minta share kan contact..sakamits9@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. Ramainyeee mintak contact no..nak jugak pls..mmg tgh cari contractor yg bgus cmni..hubby xnk proceed ngn yg ktorg dh book sbb katanya mahal... email details ye bang kat bumpybelly@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Encik..boleh sy dapatkan no kontek kontraktor ni? No phone sy 0122847295..tq

    ReplyDelete
  72. saya pun berminat untuk dptkan contact number kontraktor ni. pls emel to lilinlynn79@gmail.com tq in advance.

    ReplyDelete
  73. Boleh bagi sya contact no contractor kc
    Email saya :fhi.faridah@yahoo.com

    ReplyDelete
  74. Bg sy no contact jeff ni.whatsapp atau sms sy.0192307600

    ReplyDelete
  75. ble x share ngan saya contact no contractor nie.... email miezura82@gmail.com. saya sedang survey kitchen cabinet...tq

    ReplyDelete
  76. ble share ngan saya contact no contractor nie.... email norlaili.omar1985@gmail.com. saya sedang survey kitchen cabinet...tq

    ReplyDelete
  77. betul ke intech kitchen nye company yg wat tu En Faiz?plz wassup me @ 0126159069 his contact no..thanks -azrin

    ReplyDelete
  78. assalam bro...mohon share contact no contrator..whatapps 0133940607..tq

    ReplyDelete
  79. Salam...boleh emailkn no cntractr?aisyah9713 @gmail.com..tq

    ReplyDelete
  80. as salam, mintak jasa baik emailkan no contractor. tq (azura10242@gmail.com)

    ReplyDelete
  81. Salam..boleh emelkan saya no tel dan alamat si Jeff ni.. muliati@upm.edu.my ..TQ

    ReplyDelete
  82. as salam
    table top tu buat dgn intech juga ke
    kalu bkn tlg bagi kontek no kontraktor ke madihaha83@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  83. assalam.. bley mntk contact kc ni. email shikin3009@gmail.com

    ReplyDelete
  84. assalam bro, tolong bg contact no contractor cabinet sitinoormazrah@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. salam encik faiz. ble pm sy x number phone contractor ni. email sy zarinarahmat2102@gmail.com

    ReplyDelete
  86. slm,en,faiz...boleh tak bg contact number contractor tu...email sy yz1426@yahoo.com....tqvm...

    ReplyDelete
  87. salam..boleh dapatkan alamat kedai or contact no contractor nie?
    nie emel saya akuana07@yahoo.com.. thanks

    ReplyDelete
  88. Salam bole pm sy, amaniridhuan1110@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  89. Salam En.Faiz. Boleh saya dapatkan no contact En Jeff tersebut. Ini email saya aurena02@yahoo.com. Terima kasih di atas pertolongan.

    ReplyDelete
  90. Salam.
    Bole pm saya untuk contact contractor ni?
    Thanks.
    farah.ghani@gmail.com

    ReplyDelete
  91. salam tuan, mohon email kan no tel contractor puterinadiyah@gmail.com

    ReplyDelete
  92. nak jugak fizariff87@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Salam bang.. Klu x keberatan email sy mrabdazizomar@gmail.com / 0192662717.. Agak berminat

    ReplyDelete
  94. Salam tuan, mohon email kan no tel contractor nhny2003@gmail.com

    ReplyDelete
  95. tuan, boleh share detail contractor ni?

    khairulazmir@gmail.com

    ReplyDelete
  96. salam tuan... tahniah. rumah tuan cantik betul

    mohon tuan email sy no tel kontraktor kitchen cabinet tu. terima kasih.

    email saya: saiful_azhar99@hotmail.com

    ReplyDelete
  97. As salam.Best baca cerita kabinet siap dengan baik. Pengalaman saya agak kurang baik. Setakat ini kerja belum siap sepenuhnya.

    http://jendeladapursaya.blogspot.my/2015/10/kabinet-dapur-bumiputera-dari-jendela.html

    ReplyDelete
  98. Mohon wasap no contractor kc ni 0133903439

    ReplyDelete
  99. salam,boles sesapa bagi no cntractor nie

    ReplyDelete
  100. Cantik... Email Kontraktor tu yati1818@yahoo.com

    ReplyDelete
  101. anda yang butuh peralatan dapur untuk restoran anda..kami mempunyai beberapa produk yang mungkin anda butuhkan

    IAS Group Fabrication

    ReplyDelete
  102. alahaii..letak je la nama & no contact kontraktor tu snang org nk refer..kesian org duk pm2..

    ReplyDelete
  103. boleh email contact no jeff tu ke wbn9238@gmail.com

    ReplyDelete