Wednesday, 29 January 2014

Kitchen Cabinet Murah Part 3..


Assalamualaikum.

Semenjak 2. 3 menjak ni ramai plak tanya.. aku buat kitchen cabinet katner.. ngan saper..
 tq la pada sape yg membaca post aku tu.. x dpt membantu banyak.. dpt bantu sikit pon ok..
korang bule contact Jeff - 0126252528 atau wife dia Jessy 0126670706.. Wahatsapp pon ok..
nak detail lg korang boleh pi  www.intechkitchen.com 
nama website dia tu le.. dulu mmg nama dia Artak Kitchen, sekarang dah transform Intech Kitchen..

masuk ni kira dah hampir setahun aku pki.. mmg puas hati.. haritu mintak tolong pasang panel tv.. sekejap je diorg dtg.. pastu siap cek2kan.. ketatkan kitchen cabinet tu.. yg ni aku x suruh pon.. servis dia mmg terbaik.. harga dia pon terbaik..
yg tgh buat tu adik jeff..

sekarang ni.. ginila rupa dapur aku yg kecik tu.. tp best.. kah kah

ni je tambahan.. tu pon DIY je..
klu korang ada bajek lebey.. sebelum plan utk semua.. plan ni skali.. suh je diorg settingkan.. biar lg cun.. pastu mungkin korang bule letak lampu T5.. sure lg cun..
setakat ni oven ngan microwave masih x mampu lg nak beli.. xde bajek.. tgkla.. nanti klu dah ada bajek.. bule la letak.. maybe mintak tolong diorg gak.. hehe..

pe pon skali lg.. klu korang berminat nak mintak quatation ke pe.. korang pi la tanya Intech Kitchen ni ye..
boleh riview kat post sebelum ni






3 comments:

  1. Hi Mr Faiz,

    Thanks for support ya...

    Thanks,
    Jessica Intech kitchen

    ReplyDelete