Tuesday, 22 October 2013

Saya menang Hadiah Wall MakeOver By Na


Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

lama sgt x buat entry baru ni.. lately ni sibuk keje.. sibuk mengalahkan obama.. kerja pastu dikerjakan.. layan je.. entry ni bukan nak riak ke pe.. xde niat langsung.. saje nak kongsi kegembiraan.. hati berbunga-bunga.. ini semua poyo.. kah kah




bulan 7 aritu aku ada masuk pertandingan diorg ni.. masa tu bulan puasa.. so aku lapar.. so kuarla idea yg aku x sure best ke x..kah kah.. so masuklah pertandingan tu.. rasanya semuanya ada 61 org kot.. http://www.nadiafarahida.com/2013/07/senarai-peserta-pertandingan-makeover.html (sumber dari blog nadiafarahida).. tq sebab anjurkan..

Alhamdullillah.. syukur kepada Allah, Tuhan yang Maha Esa, rezeki kami sekeluarga, saya diumumkan pemenang.. memula tu x tau gak.. sebab outstation.. dikerjakan.. wife saya yg cun bgtau.. maka saya pon senyum kambing sensorang.. kah kah.. 7.10.2013 masa tu.. kah kah.. ini poyo bule ingat tarikh.. padahal aku cek kat fb je

tp masa tu aku x kompident sgt.. pasal bape ramai org nama mcm aku kan.. kat Malaysia je dah beribu nama mcm aku.. blum yg kat amareka.. kat london yg sama nama mcm aku..

so dipendekkan citer, aku msg la Wall MakeOver By Na tu... utk confirmkan nama tu.. so dia kat mmg aku.. bukan nama sebenar.. kah kah..
 so.. skang, dia bg tarikh.. aku pon dah pilih.. skang ni aku confius.. aku suka sgt warna biru.. pe penyakit pon x tau.. so dia kata boleh la klu ada nak pilih design lain.. atas tu design yg aku pilih masa masuk contest
 ni wife pilih.. pastu tanya pakar.. dia kata elok pilih atas.. pastu dia kata elok pilih bawah.. pastu dia pening.. aku pon pening.. kah kah.. pastu aku pon rasa elok aku kekal ngan atas.. sebab atas tu gelap.. mana tau anak2 aku yg kacak tu nak conteng pasni xde la nampak sgt.. kah kah.. reason ni logik dan lawak.. kah kah.. tp rasional.. aku layan je.. wife pon layan je.. nama pon free.. banyak cekadak plak.. kah kah


so.. aku pon x sabar nak tunggu hasilnye.. nanti dah ada.. kawe update.. tu pon x tau bila free bule update.. asik dikerjakan je.. carik rezeki kan.. redha je..
pe pon hadiah ni.. semua ni rezeki yang tidak disangka-sangka dari Allah S.W.T.

saya hanya mampu berkongsi dan tersenyum dan tersenyum dengan harapan nukilan ni bukan utk riak atau menunjuk2.. dlm masa yg sama.. saya nak promote company ni.. mari kita cantikkan umah buat ngan dia.. Wall Makeover by Na..

last terima kasih kepada penganjur dan pemberi hadiah.. semoga rezeki kamu akan meningkat lagi.. In Sha Allah..

bye.. selamat me Wall Makeover By Na





2 comments:

  1. Best nya

    Nanti share ek
    Kalau best nak jugak hire dia org deco dinding umah

    ReplyDelete