Tuesday, 13 August 2013

KAISON


لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

kali ni nak citer pasal Kaison.. sape kaison ni?



aku pon x kenal sape Kaison ni.. kah kah.. tp aku bajek.. dia adik beradik ngan ngan Daiso.. Ingat lg Daiso? tau sape Daiso? kah kah.. aku pon x kenal sape Daiso tu.. kah kah.. tp daiso kedai Jepon yg jual brg dr jepon.. kali ni aku bkn nak citer Daiso tu.. kali ni turn citer Kaison plak..

nape aku buleh terjebak dtg kesini plak.. ada bunga2 plak tu.. kah kah..
mmg x kena ngan jiwa aku.. tp nak bg terapi kat wife.. layan je.. ikut je



pastu kedai ni.. ada benda-benda canila.. aku nak explain pon x reti.. kah kah.. tp klu nak buat hantaran ke.. nak buat birthday party ke.. suaila pi kedai ni..
klu suka semakkan umah pon sesuai.. kah kah

part yg ni aku bule layan.. aku suka tgk design jam.. tp satu pon x berkenan.. so babaila.. selamat duit aku.. kah kah

teady bear.. klu time bercinta mmg sesuai ke kawasan ni.. kah kah.. nasib wife x minat.. selamat aku lg.. kah kah

sebenarnya kedai ni besar.. klu nak jalan letih gak la.. klu cuci mata mmg sesuai benor.. tp klu jalan sebelum 4 hari 4 mlm dah boleh abis round satu kedai punya..

klu dah nama singgah.. x kan jalan saje... tu yg bahaya.. nasib bakul tu kecik..

jeng.. jeng.. tu la hasilnya.. x mahal pon seketul tu.. rm5 lebih kurang.. bulelah letak kat bilik anak bujang yg obses ngan colour hijau tu..


dah sangkut rupanya gini.. amacam? smart ke semak.. kah kah.. aku nak beli banyak.. tp wife aku x bg.. kah kah.. klu bebanyak nanti semak katanya.. kah kah..

tu je pasal Kaison ni.. spi sekarang aku x kenal sape Kaison..kah kah
lupa plak.. kedai dia ada kat Paradigm Mall kat Kelana Jaya tu.. klu saje nak jalan.. layan jugak..

babai.. selamat meng Kaison..

2 comments:

  1. rasanya org ppuan kalau masuk tak ingat jalan nak kuar dah nie.....
    barang2 mmg nampak best!
    tq for da info!

    ReplyDelete